top of page

De prestaties van TESUP in het eerste kwartaal geven vorm aan de toekomst

Ben je klaar om te horen over de fantastische prestaties en resultaten van TESUP in het eerste kwartaal van 2023? We hebben gewerkt aan een positieve impact op de wereld, en we hebben fantastisch nieuws om te delen. De prestaties van TESUP in het eerste kwartaal zijn een bewijs van de kracht van innovatie, doorzettingsvermogen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Allereerst de windturbines van TESUP. Onlangs hebben wij de Hera Wind Pro geïntroduceerd, onze nieuwste windturbine. Hera is ontworpen om efficiënt, duurzaam en esthetisch te zijn en kan genoeg elektriciteit produceren om een heel huishouden van stroom te voorzien. Ondertussen is onze ATLAS-windturbineserie geüpdatet met nieuwe functies, zoals een krachtigere generator, betere duurzaamheid en aanpassingsmogelijkheden.


TESUP's toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot de creatie van TESUP SuperCharge Remote. Deze mobiele batterij kan worden aangesloten op elektrische auto's voor extra kilometers, of op gewone auto's als aparte energievoorzieningseenheid voor elektriciteit en verwarming in rampgebieden. Het is veelzijdig, krachtig en ontworpen om in verschillende omgevingen en situaties te worden gebruikt. Met deze innovatie draagt TESUP bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor iedereen.


Bovendien heeft TESUP de aanbesteding gewonnen voor een project voor een zonne-energiecentrale met een geïnstalleerd capaciteitsplan van 60 MW. Dit project vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze reis naar een duurzamere toekomst, niet alleen voor de opwekking van de productie-energie en het ondersteunen van de regeringen met elektriciteitsproductie, maar ook voor vele andere voordelen voor het milieu en de gemeenschap. Ons team is hard aan het werk om de zonne-energiecentrale te ontwerpen en te implementeren, gebruikmakend van de nieuwste technologie en best practices om de efficiëntie en betrouwbaarheid te waarborgen.


Om onze klanten en partners beter van dienst te zijn, hebben we onze wereldwijde voetafdruk uitgebreid met nieuwe locaties en regionale hubs in Alicante en Macedonië. Deze nieuwe faciliteiten stellen ons in staat om onze klanten over de hele wereld sneller en efficiënter van dienst te zijn.


Bij TESUP geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen en teruggeven aan de gemeenschap. Daarom zijn we er trots op de Kerem Gonlum Basketball Academy te ondersteunen en geldelijke hulp en windturbines te bieden aan aardbevingsgebieden.


TESUP heeft ook vooruitgang geboekt in de digitale revolutie, met de lancering van de TESUP-app en de bijbehorende upgrades, de aankomende virtuele TESUP-showroom en de opening van een bedrijf voor digitale oplossingen. Deze digitale oplossingen zullen het voor klanten gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot hun hernieuwbare systemen en deze te monitoren, wat verder bijdraagt aan TESUP's doel van een schonere en duurzamere toekomst.


Deze prestaties zijn nog maar het begin van wat TESUP in petto heeft voor de toekomst. Met onze niet-aflatende toewijding aan innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, geven we vorm aan de toekomst van hernieuwbare energie en stellen we een nieuwe standaard voor uitmuntendheid in de industrie. We kunnen niet wachten om te zien wat TESUP hierna zal bereiken, aangezien het een positieve impact op de wereld blijft hebben.