top of page

De meest productieve zomerzonnewende met TESUP

We leerden heel wat onderwerpen op school, maar wisten niet hoe ze nuttig zouden zijn voor ons leven. Hoe zit het met het leren dat een van hen veel betekent in het echte leven, de zomerzonnewende?


Wat is de zomerzonnewende?

Zomerzonnewende of midzomer vindt plaats op 21 juni wanneer de aarde zijn maximale helling naar de zon bereikt. Het wordt beschouwd als het begin van de zomer op het noordelijk halfrond van de wereld. Wat een geweldige manier om zonnige dagen te begroeten!


U moet hebben gezegd, in welk geval we deze informatie misschien nodig hebben. Dat is precies wat TESUP hier beantwoordt!
Hoe langer daglicht, hoe meer energie


We zijn ons allemaal bewust van de voordelen van zonlicht voor mens en natuur, maar zonlicht biedt ons meer dan dat. Dit is het juiste moment om te profiteren van zonlicht als hernieuwbare energie.


Wist u dat u met TESUP Flexibele Zonnepanelen tot 210Wx12hr= 2520wh energie kunt opwekken op deze dag dat de zon het langst is en ook daarna? Zelfs jij kunt meer energie opwekken als je verder naar het noorden gaat, zoals Noorwegen. Gelukkig zijn sommige verbazingwekkende dingen niet beperkt tot één dag, de efficiëntie die je kunt halen uit zonne-energie en de energie die je kunt opwekken zijn daar een van.


Hier heb je onze vriendelijke suggestie om je to-do-lijst voor de zomerzonnewende toe te voegen; naast een geweldige dag in uw tuin doorbrengen met uw gezin, kunt u ook probleemloos energie opwekken voor uw huis en elektrische voertuigen.


Het enige wat je nodig hebt is een TESUP flexibel zonnepaneel, het doet de rest, en je kunt de dag genieten nadat je je zonnebrandcrème hebt aangebracht.


Laten we beginnen met het produceren van je eigen energie in deze zonnige dagen!