top of page

De evolutie van de Atlas2.0

Alleen al kijkend naar een Atlas 2.0-turbine, is het moeilijk te zien hoeveel ontwikkeling er in het model is gestoken. Er zijn vele uren besteed door TESUP-technici die proberen elk aspect van Atlas 2.0-turbines te verbeteren.


Dit kan variëren van alles tot het verbeteren van de interne elektronica van de krachtoverbrenging om elk beetje opgewekte elektriciteit efficiënt te gebruiken, tot het verbeteren van de uiterlijke esthetiek van de windturbine zodat deze er mooi uitziet bovenop uw huis of misschien het verbeteren van de aerodynamica van de windturbine dus wordt er meer energie geoogst uit elke windvlaag.


Atlas 2.0 heeft een lange weg afgelegd in zijn leven, als een van de meest populaire turbines van TESUP heeft het veel middelen gekregen.
Dit is een vroege Atlas 2.0-turbine. Het is duidelijk te zien dat de uiterlijke esthetiek van de turbine in de loop van de tijd is verbeterd als je het vergelijkt met de huidige versie van de Atlas 2.0. Evenals een weergavepaneel voor systeemstatistieken, toegevoegd aan de basis van de turbine.Niet alleen de uiterlijke aspecten zijn verbeterd, ook het interieur is in de loop van de tijd verbeterd om de prestaties te verbeteren.Toegewijd aan continue verbetering, werkt TESUP nu aan het upgraden van de generator die wordt gebruikt in de Atlas 2.0-turbinelijn om een ​​krachtigere turbine te creëren die meer vermogen kan leveren dan welke Atlas 2.0-turbine dan ook! Kijk binnenkort voor meer informatie op de TESUP-website!bottom of page