top of page

Bedrijven die zijn losgekoppeld van elektriciteitsnetten

De mens heeft een slechte invloed op het milieu. Naarmate de bevolking toeneemt, neemt ook de schade die we veroorzaken toe.


Elke stap die we zetten, van inkoop tot verpakking tot afvalbeheer, is van invloed op het milieu. Bedrijven die om het milieu geven zoeken een oplossing voor dit probleem. Sommige retailers denken na over de circulariteit van hun bedrijfsvoering.

Die bedrijven willen hun duurzaamheidstoezeggingen aan het milieu en de consument aantonen. Ze zijn zich terdege bewust van het feit dat hernieuwbare energie onder veel omstandigheden goedkoper en beter beschikbaar wordt. Volgens sommige studies zijn hernieuwbare energiebronnen nu de goedkoopste vorm van nieuwe elektriciteitsopwekking voor tweederde van de wereldbevolking.


Er zijn veel bedrijven die ideeën voor hernieuwbare energie uit verschillende landen en markten hebben omarmd. Een daarvan is in het VK, Lola's cupcakes. Ze kondigden aan dat ze de eerste winkel hebben gelanceerd die is losgekoppeld van het elektriciteitsnet. Ze vertrouwen op zonnepanelen op het dak en leveren energie voor hun koelkasten, verlichting en kassasystemen.


Er zijn ook universele bedrijven zoals de Estee Lauder Companies, Sephora, Google, Apple, Starbucks, Microsoft, Intel, Samsung, P&G, Intel, IKEA, DHL, Unilever, HM en Netflix die een van die bedrijven zijn die hernieuwbare energie gebruiken.


In augustus 2019 tekende Gap Inc. een 12-jarige VPPA met Enel Green Power die genoeg energie zal leveren om meer dan 1.500 van de wereldwijde winkels van het bedrijf van stroom te voorzien. Gap Inc. verwacht met behulp van onze alliantie zijn doelstelling voor 2020 te halen om de uitstoot van broeikasgassen met 50% te verlagen ten opzichte van de baseline in 2015.


Als u een van die bedrijven bent die willen overstappen op hernieuwbare energie, maar niet weten hoe of waar te beginnen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen samen groene energie bouwen voor uw bedrijf. Wij kunnen u helpen om een groenere toekomst voor iedereen te creëren.


De toekomst ligt in hernieuwbare energie en verstandige bedrijven hebben daar al in geïnvesteerd. Van kleine bedrijven tot grotere, kiezen voor groene energie loont altijd.

Herinneren! Groen is tegenwoordig goedkoper.