top of page

Atlas 2.0 krijgt een upgrade!

Atlas 2.0 is een van TESUP's meest populaire windturbines, het is zeker een populaire optie voor iedereen die op zoek is naar een verticale windturbine!


TESUP Atlas2.0 windturbine aangedreven door TESUP 5KW

TESUP wil zoveel mogelijk vermogen uit deze speciale TESUP-turbine halen om deze steeds efficiënter te maken en daardoor steeds meer elektriciteit voor zijn gebruikers op te wekken.


Dus TESUP zal investeren in de toekomst van de Atlas 2.0 door de 'TESUP Atlas 2.0 Powered by TESUP 5kW' te creëren. De nieuwe versie van deze klassieke turbine zal een 5kW TESUP 3 driefasige generator bevatten!

De nieuwe direct aangedreven generator zal de wrijving van de huidige tandwielkasten verminderen en de windturbine laten draaien bij lagere windsnelheden!


Als u geïnteresseerd bent om deze nieuwe generatoren in actie te zien, heeft TESUP zojuist enkele nieuwe video's vrijgegeven van de generatoren die een proef op het gebied van stroomopwekking ondergaan!

Helaas brengt dit wel een meerprijs met zich mee ten opzichte van de originele turbine. TESUP denkt echter dat deze investering op de lange termijn de moeite waard zal zijn!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en updates over deze nieuwste ontwikkeling!