top of page

3 producten voor het opladen van elektrische voertuigen en het opwekken van schone energie voor thui

Om een producent en gebruiker van groene energie te worden, heb je slechts 3 producten nodig:


Windturbine - Laadregelaar 12V of 24-48V- Inverter (30-600V)


U kunt de efficiëntie van het hele systeem verhogen door het flexibele zonnepaneel toe te voegen. Wind- en zonne-energie wisselen elkaar gedurende 24 uur af en u krijgt het maximaal mogelijke vermogen voor uw locatie.


Een huishouden met een kleine turbine en geïnstalleerde zonne-energie (optioneel met batterijen) zou waarschijnlijk in staat zijn om het grootste deel van de tijd in al zijn eigen stroom te voorzien en zou helpen om de nationale elektriciteitsnetten te stabiliseren door pieken en dalen in de vraag te verminderen. Samen met zijn waarde om vervuiling tegen te gaan, is hernieuwbare energie een onvermijdelijke energiebron die elk huishouden nodig heeft.

AtlasX + Laadregelaar + Inverter


Het is belangrijk dat u rekening houdt met het windpotentieel van uw locatie en de specificaties van de turbine voordat u een technologie kiest voor uw residentiële installatie.


Met TESUP-producten is het eenvoudig om uw elektrische voertuig op te laden en schone, hernieuwbare energie voor uw huis op te wekken!


#tesup #electronics #renewableenergy #greenenergy #alternativeenergy #windenergy #windpower #windturbines #cleanenergy #cleanenvironment #electricalpower #electric generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0