top of page

3 Producten voor het Opladen van Elektrische Voertuigen en het Opwek

3 producten om elektriciteit op te wekken voor thuis:


Windturbine - Laadregelaar 12V of 24-48V- Omvormer (30-600V)


U kunt het rendement van het hele systeem verhogen door het Flexibel Zonnepaneel toe te voegen. Wind- en zonne-energie wisselen elkaar gedurende 24 uur af en u krijgt het maximale vermogen voor uw locatie.


Een huishouden met een kleine turbine, waarop zonne-energie (eventueel met batterijen) is geïnstalleerd, zou waarschijnlijk het grootste deel van zijn eigen stroomvoorziening kunnen leveren en de nationale elektriciteitsnetten helpen stabiliseren door pieken en dalen in de vraag te verminderen.AtlasX + Laadregelaar + Omvormer
Het is belangrijk dat u rekening houdt met het windpotentieel van uw locatie en de specificaties van de turbine voordat u een technologie kiest voor uw residentiële installatie.


Om je te helpen bij je keuze zijn we de Individuele Consultancy en Groepslezing gestart om antwoorden te krijgen op meer specifieke vragen.


Met TESUP-producten is het eenvoudig om uw elektrische auto op te laden en schone, hernieuwbare energie voor uw huis op te wekken!


#tesup #hernieuwbare energie #groen #alternatieve energie #windenergie #windenergie #windenergiecentrales #energie schoonmaken #milieu schoonmaken #Atlas2.0 #AtlasX #MasterX

bottom of page