top of page

TESUP zet zich in voor het ontwerpen en mogelijk maken van slimme producten voor de hernieuwbare en

Met ervaring en kennis die teruggaat tot 1974, hebben we ons gecommitteerd aan het ontwerpen van slimme elektronische producten voor de hernieuwbare energiesector en het bieden van oplossingen die in overeenstemming zijn met de behoeften van onze klanten. We helpen mensen het gezin gelukkig te maken. Wij geloven dat slim speelgoed de hoeksteen is van een duurzaam gezinsleven.

De wereld is gebouwd op niet-hernieuwbare energie, maar het is tijd om snel over te schakelen op hernieuwbare energie. Dat kan moeilijk zijn wanneer de meeste hernieuwbare energietechnologieën duur zijn, maar net als een kameleon kan de verandering gemakkelijk zijn met TESUP Electronics. Met ervaring en kennis die teruggaat tot 1974, hebben wij in Londen gevestigde onderneming zich gecommitteerd aan het ontwerpen van slimme elektronische producten voor de hernieuwbare energiesector en het bieden van oplossingen die in overeenstemming zijn met de behoeften van onze klanten. Onze ingenieurs bieden betaalbare, innovatieve, hoogwaardige, schone energietechnologieën die voor iedereen beschikbaar kunnen zijn: huiseigenaren, bedrijven, scholen, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties. We zijn betrokken geweest bij verschillende internationale energieprojecten; bijvoorbeeld dammen en waterkrachtcentrales, windenergiecentrales, zonne-energiecentrales en ervaring met een totale geïnstalleerde capaciteit van 1000+MW. We vervaardigen producten en kopen groothandel in fabrieken en online winkels over de hele wereld. Binnenkort hebben we een magazijn en kantoor in San Diego, VS. Slimme huishoudelijke apparaten, generatoren, batterijopslag; we hebben het allemaal. We investeren ook in slimme elektronische sectoren zoals robotica, slimme gadgets-speelgoed via onze zusterbedrijven. Ons assortiment is niet alleen enorm, maar ook divers. Onze categorie 'Beste koop' om onverslaanbare prijzen te vinden. Schone energie zou geen ontbering moeten zijn, het zou een levensstijl moeten zijn. Bezoek tesup.co.uk/products om ons productassortiment en prijzen te bekijken voor meer informatie. Onze werktijden zijn op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. TESUP ElectronicsLeven met schone energie...<

#AudienceEngagement #Blog