top of page

Weet je dat het energietarief is gestegen?

TESUP

Dec 16, 2022

De energieprijzen in de wereld stijgen met de dag!

Elke maand stijgen de energietarieven en het wordt echt duur. Het gebeurde onlangs in het VK. Het energietarief steeg van 0,48 GBP naar 0,77 GBP in het VK! Sinds kort zijn de energieprijzen 77,41 pence per kWh geworden.


Ook in de eerste helft van 2022 zijn de gemiddelde elektriciteitsprijzen voor huishoudens in de EU sterk gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2021, van € 22,0 per 100 kWh tot € 25,3 per 100 kWh. Ook de gemiddelde gasprijzen zijn ten opzichte van dezelfde periode in 2021 gestegen van € 6,4 per 100 kWh naar € 8,6 per 100 kWh in de eerste helft van 2022.

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20221031-1


Hoewel je niet te veel hoeft te betalen voor je energie. Wij hebben een oplossing voor u!


Verander uw energiebronnen in hernieuwbare energie. Zo simpel is het! Koop een van de duurzame energieproducten, installeer het bij u thuis en wek uw elektriciteit op! U wordt verlost van hoge energierekeningen en u kunt beginnen met geld besparen.


Je kunt niet afhankelijk zijn van niet-hernieuwbare energiebronnen omdat ze niet stabiel en eindig zijn.


Natuurlijk gaat het niet alleen om geld besparen. Door te investeren in duurzame energie spaart u het milieu en doet u iets voor uw toekomst.


Begin dus eerst aan de natuur te denken en dan pas aan uw portemonnee!


Energieprijzen zullen elke dag blijven stijgen, dus u moet beginnen met het opwekken van uw eigen energie. Zo niet vandaag, wanneer?

bottom of page