top of page

We houden van zakenreizen bij TESUP en maken ze altijd buitengewoon.

TESUP

Jul 28, 2023

Spannende reis naar fabrieken en werkplaatsen.

Vorige week begaven onze enthousiaste teamleden zich op een spannende reis om enkele van onze fabrieken en werkplaatsen te bezoeken. Bij TESUP begrijpen we het belang van de eerste-hand ervaring in het productieproces. Met diverse afdelingen en expertises, waaronder externe medewerkers, organiseren we regelmatig bijeenkomsten en uitstapjes om samenwerking en innovatie te bevorderen.


Als toonaangevend bedrijf in schone energieoplossingen geloven we in het doorbreken van traditionele normen, zelfs als het gaat om zakenreizen. We zijn niet alleen gepassioneerd over wat we doen, namelijk het genereren en leveren van duurzame energieoplossingen, maar ook over het creëren van onvergetelijke momenten en ervaringen voor ons team.


Tijdens onze recente zakenreis hebben we onze doelstellingen efficiënt bereikt, getest met technologieën voor de productie van zonnepanelen, en daarna was het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Dus besloten we om de kans te grijpen om te genieten van een leuke windsurfavontuur! Na deze teamactiviteit hebben we authentieke eten geproefd en werd onze CX-directeur hartelijk verwelkomd.


TESUP hecht enorm veel waarde aan het creëren van een bloeiende zakelijke omgeving, en een van onze kernprincipes is het geven van prioriteit aan onze mensen. We begrijpen dat hun geluk en tevredenheid essentieel zijn voor ons succes als bedrijf.Het zien van de vreugde en tevredenheid op de gezichten van onze teamleden aan het eind van de dag is een constante herinnering aan waarom we houden van wat we doen. Gelukkige medewerkers dragen bij aan de groei en voorspoed van een bedrijf, en bij TESUP blijven we toegewijd aan het koesteren van zo'n atmosfeer.


Bij TESUP vormen we niet alleen een groenere toekomst met onze innovatieve oplossingen, maar bevorderen we ook een werkcultuur die ervaringen, teamwork en het welzijn van onze opmerkelijke teamleden waardeert.

bottom of page