top of page

TESUP verbrijzelt 's werelds dagelijkse verkooprecord aller tijden... Alweer

TESUP

Aug 2, 2023We zijn verheugd aan te kondigen dat TESUP op 31 juli opnieuw een historische mijlpaal heeft bereikt en opnieuw het wereldrecord voor de verkoop van windturbines voor huishoudelijk gebruik heeft verbroken! 🎉

Bedankt, onze gewaardeerde klanten, partners en teamleden, voor jullie niet-aflatende steun. Deze opmerkelijke prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder jou. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!


Temidden van de urgentie van klimaatverandering, zijn we toegewijd om huiseigenaren te voorzien van schone, hernieuwbare energieoplossingen. Deze recorddag versterkt onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. We zijn geïnspireerd door het groeiende enthousiasme voor duurzaam leven. Elk huis dat onze technologie omarmt, speelt een cruciale rol in de strijd tegen klimaatverandering.


Deze mijlpaal betekent onze gezamenlijke inspanning om een groenere wereld op te bouwen. We zullen de grenzen blijven verleggen en ervoor zorgen dat onze producten voorop blijven lopen op de markt voor hernieuwbare energie.


Bedankt dat je deel uitmaakt van deze buitengewone reis. Laten we samen records blijven breken en een positieve impact hebben op de wereld!

bottom of page