top of page

Tesup ondersteunt zijn mensen met uitvoerend onderwijs van 's werelds topuniversiteiten

TESUP

Feb 27, 2023

Tesup investeert in mensen in diepgaande universiteiten zoals MIT.

We zijn er trots op aan te kondigen dat TESUP collega's ondersteunt bij verder onderwijs in kansen van wereldklasse. Sinds het begin hebben we al enkele van onze medewerkers in hun MBA's en hoger onderwijs gesteund.


Wij geloven dat onderwijs een krachtig hulpmiddel is voor persoonlijke en maatschappelijke groei. Om deze reden ondersteunen we hen in het hoger onderwijs door financiële en morele steun, zoals het sponsoren van hen om programma's bij te wonen in de meest prestigieuze universiteiten zoals MIT. We willen dat elk van onze werknemers een disruptor wordt in de hernieuwbare energie -industrie van morgen. Het bieden van executive onderwijs op het hoogste niveau is slechts een van de acties die we hebben ondernomen voor dit doel.


Deel uitmaken van hun reizen en getuige zijn van hen die hun carrière ontwikkelen, is opwindend. We zijn ons er goed van bewust dat het ondersteunen van werknemers niet alleen persoonlijk en professioneel groeit, maar het draagt ook bij aan een positieve bedrijfscultuur die continu leren en ontwikkeling waardeert.


Bij Tesup geloven we dat onderwijs een levenslange achtervolging is, en we zijn toegewijd om onze werknemers te ondersteunen terwijl ze blijven leren en groeien gedurende hun hele leven. Het is een duidelijke demonstratie van onze toewijding aan hun persoonlijke en professionele groei en laat zien dat we onze werknemers en hun toekomst waarderen.


Onze werknemers zijn zich er terdege van bewust dat TESUP -bedrijven hen altijd en financieel binnen hoge internationale normen op het gebied van hoge internationale normen en niveaus ondersteunen.

bottom of page