top of page

TESUP neemt wereld: Zelfstandige nieuwe hubs

TESUP

Sep 13, 2023

TESUP breidt kantoren wereldwijd uit, dag na dag

We zijn verheugd om een geweldige update met jullie te delen lieve lezers. Naast onze tientallen kantoren over de hele wereld hebben we twee nieuwe kantoren geopend. Een daarvan is in een belangrijk punt in Zuid-Europa, Skopje, en het andere is in Anatolië, een centraal knooppunt voor klanten in West- en Centraal-Azië. Beide locaties bevinden zich op plaatsen waar zon- en windenergie in overvloed aanwezig zijn in de rustigste natuur ter wereld.


Beide doen dienst als regionaal hoofdkantoor van TESUP voor Zuid-Europa. De kantoren worden bemand door een team van ervaren professionals die verantwoordelijk zijn voor engineering, verkoop, marketing en klantenondersteuning in de regio's en wereldwijd.


De nieuwe kantoren zijn onderdeel van TESUP's voortdurende uitbreiding naar nieuwe markten over de hele wereld. De opening van de nieuwe kantoren is een belangrijke mijlpaal voor TESUP. Het toont onze toewijding aan om ons wereldwijde bereik uit te breiden en onze klanten de beste service te bieden.Verjaardagsfeest op kantoor*


De nieuwe kantoren zijn ruim en goed ingericht en bieden een comfortabele en ontspannen omgeving voor werknemers. Het zijn geweldige plekken om samen te werken en blijvende herinneringen te creëren. Deze nieuwe kantoren zullen ons helpen onze doelen te bereiken om betere oplossingen te creëren voor zowel onze klanten als de wereld. Houd een oogje in het zeil, want er is een kans dat ons volgende kantoor naar jouw stad komt!

bottom of page