top of page

TESUP en bezorging op de volgende dag

TESUP

May 10, 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat we al onze klanten de volgende dag kunnen bezorgen, sneller dan we hadden verwacht.

Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt aan het verbeteren van onze logistieke en supply chain-mogelijkheden, en we zijn verheugd om het nieuws te delen dat we uw bestellingen nu binnen slechts 24 uur vanuit onze lokale magazijnen leveren!


Dit betekent dat u uw TESUP-windturbines sneller dan ooit kunt verwachten. Onze toewijding aan klanttevredenheid is altijd onze topprioriteit geweest en we streven er voortdurend naar om al onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.


Met Next Day Delivery kunt u er zeker van zijn dat u uw goederen snel en efficiënt ontvangt vanuit onze lokale magazijnen, waardoor u meer tijd heeft om te genieten van de voordelen van TESUP-windturbines. We begrijpen dat tijd kostbaar is en we willen ervoor zorgen dat u uw producten zo snel mogelijk kunt ontvangen.


Dank u voor het kiezen van TESUP als uw vertrouwde leverancier, en we kijken ernaar uit om u te blijven bedienen met het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie.


bottom of page