top of page

TESUP breidt productie uit naar Macedonië

TESUP

Apr 27, 2023

Duurzame hernieuwbare energieoplossingen in de Balkanregio

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van hernieuwbare energie zijn we wederom trots om de opening van onze nieuwe productiefaciliteit in Macedonië aan te kondigen. Deze nieuwe faciliteit zal ons, naast onze bestaande productiefaciliteiten over de hele wereld, in staat stellen onze productiecapaciteit uit te breiden en onze klanten in de Balkanregio beter van dienst te zijn.


Tesup zet zich in voor het leveren van duurzame, hernieuwbare energieoplossingen voor het milieu. Met onze nieuwe productiefaciliteit in Macedonië zullen we lokaal hoogwaardige windturbines en zonnepanelen kunnen produceren, waardoor de transportemissies worden verminderd en onze algehele impact op het milieu wordt verbeterd.


Onze nieuwe faciliteit in Macedonië zal een cruciale rol spelen bij het leveren van onze producten aan buurlanden zoals Kosovo, Servië, Bulgarije, Griekenland en Albanië. Door lokaal te produceren, zullen we de CO2-uitstoot die gepaard gaat met verzending en transport aanzienlijk verminderen.


We zijn verheugd om onze productiemogelijkheden in Macedonië uit te breiden en kijken ernaar uit om door te gaan met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor hernieuwbare energie die helpen de planeet te beschermen en het leven van mensen te verbeteren. Bedankt voor het zien van onze prestaties.

bottom of page