top of page

TESUP breekt records: Dagelijks meer dan 300 windturbines!

TESUP

Jul 21, 2023

Technische doorbraken in Alicante en Skopje stuwen TESUP naar nieuwe hoogten


Met de opening van onze nieuwe engineering- en productiecentra in Alicante en Skopje hebben we ons vorige record overtroffen en produceren we nu meer dan 300 windturbines per dag. Deze belangrijke gebeurtenis markeert een gedenkwaardige stap voorwaarts voor TESUP, vooral in de nasleep van de wereldwijde pandemie en recente conflicten wereldwijd. TESUP's innovatieve technische oplossingen, aangevoerd door onze toegewijde teams in Alicante en Skopje, hebben een cruciale rol gespeeld in deze opmerkelijke prestatie.


De gevolgen van de pandemie en de daaropvolgende conflicten waren wereldwijd voelbaar en veroorzaakten verstoringen in verschillende sectoren. Ons engagement voor duurzame energie heeft ons echter aan het werk gehouden, ongeacht deze uitdagingen. Door gebruik te maken van onze expertise en vastberadenheid zijn we sterker naar voren gekomen door groei en vooruitgang.


Door ingenieuze verbeteringen in productieprocessen en gestroomlijnde operaties heeft TESUP haar productie exponentieel verhoogd en een nieuwe industriestandaard gezet.


De betekenis van onze prestatie gaat verder dan cijfers alleen. Elke windturbine die wordt gemaakt, is een stap dichter bij een groenere toekomst, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen afneemt en de negatieve effecten van klimaatverandering worden beperkt. Door middel van doorlopend onderzoek en ontwikkeling, strategische samenwerkingen en toewijding aan kwaliteit, streeft TESUP ernaar om het succes voort te zetten en vorm te geven aan een helderdere, schonere en meer welvarende toekomst voor iedereen.

bottom of page