top of page

HERA Wind Pro is nu in de uitverkoop!

TESUP

Mar 22, 2023

Wacht niet langer!

We zijn verheugd aan te kondigen dat ons nieuwste model windturbine, de Hera Wind Pro, nu in de uitverkoop is! Dit geavanceerde model biedt uitzonderlijke efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor elk huishouden.


Met een generator van 7 kW als kern kan Hera Wind Pro genoeg elektriciteit produceren om een heel huishouden van stroom te voorzien, waardoor het de perfecte oplossing is voor diegenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te leveren op kwaliteit.


Hera is verkrijgbaar in drie prachtige moderne kleuren, waaronder Pearl Beige, Pearl Blackberry en Smoke Grey+Red. Minder bladen, maakt het installatieproces korter en duurt slechts 15 minuten.


Het innovatieve ontwerp, de allernieuwste technologie en het geavanceerde besturingssysteem zorgen voor maximale prestaties in alle windomstandigheden, terwijl de duurzame constructie garant staat voor een betrouwbare werking voor de komende jaren.


Of u nu uw huis, bedrijf of hele gemeenschap van stroom wilt voorzien, de Hera Wind Pro is de perfecte oplossing. Dus wacht niet langer, profiteer van onze tijdelijke uitverkoop en geniet vandaag nog van de voordelen van schone, hernieuwbare energie!

bottom of page