top of page

Empowerment van duurzaamheid door verantwoord ondernemen

TESUP

Jun 13, 2023

We zorgen voor opschudding met onze onwrikbare toewijding aan verantwoord ondernemen.

We zijn toegewijd aan het onderwijzen van kinderen over hernieuwbare energiebronnen door het financieren van sociale verantwoordelijkheidsprojecten en het leveren van zonnepanelen aan scholen. Door praktische ervaringen aan te bieden, willen we de volgende generatie een diepgaand begrip bijbrengen van het belang van schone energie.


Daarnaast bieden we hulp tijdens noodsituaties en humanitaire crises aan UNICEF, waarbij we prioriteit geven aan het welzijn van kinderen die getroffen zijn door conflicten en rampen. De steun van TESUP zorgt ervoor dat levensreddende hulp de meest kwetsbare kinderen en families wereldwijd bereikt.


Onze betrokkenheid strekt zich uit tot sport en jeugdontwikkeling, met onze sponsoring van de Kerem Gonlum Basketball Academy in Londen. Door te investeren in jonge atleten tonen we onze toewijding aan het versterken van toekomstige sportsterren en het bevorderen van fysiek en mentaal welzijn door middel van sport.


En daar houden we niet op, we dragen actief bij aan duurzame projecten in Afrika door windmolens te leveren aan afgelegen gebieden die elektriciteit nodig hebben.


Intern passen we duurzame praktijken toe door het minimaliseren van niet-recyclebare materialen, het opleiden van personeel over duurzaamheid en het streven om tegen het einde van 2024 uitsluitend op groene energie te werken.


Met een focus op onderwijs, ondersteuning en duurzaamheid dragen we actief bij aan een betere en groenere toekomst voor iedereen.

bottom of page