top of page

Een record belastingbetaling in Duitsland door TESUP

TESUP

Oct 21, 2022

Wauw! Nieuw record van Tesup

Belastingen zijn verplichte bijdragen die door een overheidsinstantie worden geheven aan personen of bedrijven, of dit nu lokaal, regionaal of nationaal is. Belasting wordt door de regeringen geïnd als een fonds voor openbare werken, diensten en werking van de overheid. De geïnde belasting wordt gebruikt om infrastructuur voor het land te bouwen. Wegen, telefoons, elektriciteit enzovoorts worden beschouwd als infrastructuur.


Overheden leggen heffingen op aan bedrijven om inkomsten te genereren. Belastingen zijn de belangrijkste bron om aan de eisen van de regeringen te voldoen. Door belasting te betalen, bloeien bedrijven in het land. Wanneer de bedrijven belasting betalen, steken ze geld in voor ontwikkeling en economische activiteit in het hele land. Hoe meer belastingen worden betaald, hoe meer kwaliteit van leven mensen ontvangen. Als er een markt is voor bedrijven voor hun producten, zullen bedrijven floreren. Belastingen zijn een middel om de levensstandaard in een land te verhogen. Hoe hoger de belastingen, hoe sterker het consumptieniveau blijkt.


Het verkoopaantal en het volume van Tesup stijgen elke dag, waardoor de belastingen die we betalen ook stijgen. TESUP bereikte haar recordbetaling van omzetbelasting aan de Duitse autoriteiten in september 2022. We hopen dat we dit record elke maand kunnen inzien. We zijn zo blij dat we kunnen bijdragen aan de wereld waarin we leven.

bottom of page