top of page

Assan Aluminium gaat in TESUP-producten!

TESUP

Apr 12, 2022

Betrouwbare leverancier

TESUP heeft er altijd naar gestreefd om zijn producten van zo hoog mogelijke kwaliteit te maken. Door producten in eigen huis te maken, kan TESUP de kwaliteit van de producten die het verzendt controleren, waardoor TESUP's reputatie als toonaangevende leverancier van binnenlandse windturbines wordt opgebouwd. Om deze in-house productie te ondersteunen, heeft TESUP een leverancier van uitstekende kwaliteit nodig, die kwalitatief goede materialen levert om componenten van te maken. Dit omvat veel verschillende componenten en grondstoffen, in totaal gaan er meer dan 200 verschillende grondstoffen en materialen in elke TESUP-windturbine. Een van de belangrijkste en meest gebruikte materialen in TESUP-producten is aluminium. Dit materiaal, meestal in de vorm van platen, wordt gebruikt om veel van de lichamen, schelpen en bladen van TESUP-turbines te vervaardigen en te maken.


Voordelen van de nieuwe materialen


Dit materiaal is een uitstekende keuze voor toepassing op windturbines vanwege de uitstekende sterkte-gewichtsverhouding. Dit betekent dat het materiaal veel kracht kan dragen zonder te buigen en tegelijkertijd een relatief lage dichtheid heeft als het om metalen gaat. In een turbine betekent dit dat de kracht die nodig is om goed stroom uit windenergie op te wekken met lichtere componenten kan worden bereikt. Door lichtere componenten heeft de turbine een kleiner traagheidsmoment (wat een fysieke eigenschap is van een systeem dat wordt berekend door massa vermenigvuldigd met de afstand vanaf het rotatiecentrum).Dit betekent in wezen dat de turbine veel gemakkelijker draait dan een vergelijkbare turbine die bijvoorbeeld van staal is vervaardigd, terwijl hij een vergelijkbaar sterkteniveau heeft. In feite is deze uitstekende sterkte-gewichtsverhouding de reden waarom aluminium en zijn legeringen zo vaak worden gebruikt in de vliegtuigindustrie en in het chassis van raketten. In combinatie hiermee maakt de overvloed aan aluminiumertsen in de aardkorst het een relatief goedkoop materiaal om te gebruiken. Helpen de kosten van TESUP-windturbines voor u, de klant, te verlagen.
De binnenkant van een raketbrandstoftank, de wanden zijn gemaakt van een aluminiumlegering! (https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)Betrouwbare leverancier


TESUP gebruikt al een tijdje aluminium materialen in zijn producten, dus u vraagt, wat is het nieuws? Zoals ik zeker weet, heb je aan de titel van deze blog kunnen zien dat TESUP opwindend nieuws heeft! TESUP gaat nu samenwerken met Assan Aluminium om TESUP in de toekomst te voorzien van al zijn aluminiumbehoeften! Assan Aluminium is de op één na grootste aluminiumfabrikant en -leverancier in Europa, wat betekent dat het bedrijf een grote schat aan ervaring heeft in de levering van aluminium en hoe het belangrijke metaal effectief kan worden gemaakt.Dit is een zeer opwindende nieuwe ontwikkeling voor TESUP, aangezien het bedrijf groeit, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de toeleveringsketens voor de productie van TESUP-windturbines sterk zijn en voldoende ruimte hebben om te groeien om de toenemende vraag bij te houden die TESUP de afgelopen paar jaar heeft gezien jaar. TESUP is er zeker van dat Assan Aluminium zeer geschikt zal zijn voor de toekomstige behoeften van TESUP-productiemogelijkheden. Door de prestigieuze positie van het bedrijf als een van de meest productieve aluminiumproducenten ter wereld heeft het bedrijf een geschiedenis van betrouwbare levering getoond.Verhoging van de productiecapaciteit


Dit is geweldig nieuws voor TESUP, aangezien er de afgelopen jaren verschillende wereldwijde gebeurtenissen en crises hebben plaatsgevonden, hebben sommige leveranciers moeite gehad om een ​​goede en consistente levering van hun grondstoffen aan verschillende industrieën over de hele wereld te behouden. Dit was een probleem voor TESUP. Met een toegenomen vraag naar binnenlandse TESUP-windturbines naarmate de interesse in hernieuwbare energie in populariteit toeneemt en de energieprijzen van netstroom astronomisch stijgen, hebben onbetrouwbare leveranciers problemen veroorzaakt met de levering van alle 200 grondstoffen die nodig zijn voor het maken van een TESUP-windturbine.Dit heeft helaas geleid tot verschillende vertragingen in de productie van TESUP en vertragingen van klanten die hun TESUP-windturbines van tijd tot tijd ontvangen. Met Assan Aluminium als nieuwe TESUP-leverancier heeft TESUP er echter veel meer vertrouwen in dat de toeleveringsketen ononderbroken zal zijn. Assan Aluminium heeft immers een jaarlijkse productiecapaciteit van 100.000 ton aluminium! Dat is elke minuut 1 km aluminiumfolie! Dat is echt een geweldige productiecapaciteit en de reden dat Assan Aluminium de op één na grootste aluminiumproducent van Europa is.

De certificeringsraad van de groene referenties van Assan Aluminium.


Assan Aluminium kan ook bogen op een aantal goede duurzame en groene referenties, iets waar TESUP, als bedrijf voor hernieuwbare energie, altijd naar op zoek is bij zijn leveranciers. TESUP erkent dat om een ​​betere toekomst voor iedereen in de wereld te creëren, alle fasen van het productieproces groen en hernieuwbaar moeten worden gemaakt. Assan Aluminium neemt dit mee met haar productiefaciliteiten. Het bedrijf heeft onlangs een certificering behaald voor wereldwijde duurzaamheidsprestaties van het Aluminium Stewardship Initiative (ASI). Dit geeft aan dat het bedrijf gecertificeerd is, door middel van een inspectie ter plaatse van het toepassen van duurzaamheid in zijn governance, sociale aspecten en milieuoverwegingen.


Dit houdt in dat het bedrijf zijn Scope 2-emissies (emissies die niet door het bedrijf worden geproduceerd, maar door producenten van de elektriciteit die wordt gebruikt om de gebouwen die eigendom zijn van Assan Aluminium te verwarmen, te koelen en te laten draaien), compenseert met de productie van hernieuwbare energie ter plaatse. Evenals een duidelijke vermindering van de CO2-voetafdruk door het gebruik van interne recycling, hoogwaardige emissiefiltratiesystemen en energie-efficiëntieprojecten. Het bedrijf heeft zelfs 95 miljoen dollar gereserveerd om de komende drie jaar een aantal projecten op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie te ontwikkelen!


Bekijk hier meer details van de duurzaamheidsplannen van Assan Aluminium!

(https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi)


Het is geweldig om te zien dat een bedrijf zo toegewijd is aan duurzaamheid. TESUP is verheugd om met Assan Aluminium samen te werken om in de toekomst veel TESUP-windturbines te produceren!
Zonnige en winderige groeten,


TESUP


bottom of page