Over TESUP NL

TESUP produceert windturbines en flexibele zonnepanelen.

  • Wij bezorgen goederen bij u thuis met DHL of UPS. Eenvoudig te installeren, QR-code om de installatievideo te bekijken staat op de doos.

  • Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland; we hebben verschillende fabrieken, werkplaatsen, lokale magazijnen en kantoren.

  • We zijn actief in 22 landen met lokale magazijnen, kantoren en medewerkers.

  • Onze ervaring en kennis op het gebied van hernieuwbare energie dateert uit 1974. We zijn betrokken geweest bij verschillende waterkrachtcentrales, wind- en zonne-energiecentrales met ervaring van meer dan 1000 MW totaal geïnstalleerd vermogen.

Missie

De wereld is gebouwd op niet-hernieuwbare energie, maar het is tijd om snel over te stappen op hernieuwbare energie. Dat kan moeilijk zijn als de meeste technologieën voor hernieuwbare energie duur zijn, maar net als bij een kameleon kan de verandering eenvoudig zijn met TESUP.

  • We bieden betaalbare, innovatieve, hoogwaardige, schone energietechnologieën die voor iedereen beschikbaar kunnen zijn: huiseigenaren, bedrijven, scholen, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties.

Visie

Schone energie mag geen probleem zijn, het moet een levensstijl zijn. Ons doel is om TESUP-windturbines en flexibele zonnepanelen operationeel te zien op elk huis in Nederland om zijn eigen elektriciteit op te wekken voor elektrische auto's en huishoudelijke behoeften.

  • We blijven groeien. Het aantal verkoopfacturen dat de afgelopen 12 maanden is gemaakt, bedraagt ​​ondanks de pandemie meer dan 3500. We werken er hard aan om TESUP vóór 2025 op de Londense en New Yorkse effectenbeurzen te plaatsen.

TESUP_Office.png
TESUP_Office_door.png
TESUP_Office_inside.png
IMG_0284.JPG

Nadiia Tsymbal 

- Manager Investor Relations