top of page
Header-Image-English.png
Kopafbeelding

Over ons

We zijn een internationaal bedrijf dat hernieuwbare energieproducten produceert en de wereldleider in huishoudelijke windenergieproducten. Onze belangrijkste producten zijn huishoudelijke windturbines en semi-flexibele zonnepanelen. Ons bedrijf is opgericht in 2016 in Londen, Engeland, maar onze expertise gaat terug tot 1974. Sindsdien zijn we betrokken geweest bij verschillende waterkracht-, wind- en zonne-energiecentrales met een ervaring van meer dan 1000 MW totaal geïnstalleerd vermogen. Tegenwoordig zijn we actief in meer dan 30 landen met lokale magazijnen, productiefaciliteiten en kantoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Londen. We werken samen met de beste internationale verzendbedrijven zoals DHL en UPS om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en op tijd bij u thuis worden afgeleverd.

onze-missie
Onze missie
onze-visie
Onze visie

Wij vinden dat iedereen gemakkelijk moet kunnen overstappen op schone energie en dit onderdeel moet kunnen maken van hun duurzame levensstijl. Onze visie is om elk huishouden in staat te stellen zijn eigen energie op te wekken en TESUP-producten voor schone energie te zien werken in elk huishouden over de hele wereld.

Bij TESUP is het onze missie om 's werelds toonaangevende leverancier van huishoudelijke schone energieproducten te worden. We combineren innovatie, superieure kwaliteit en eenvoud tegen de best mogelijke prijs om onze producten voor iedereen beschikbaar te maken.

Onze waarden
inclusie-diversiteit
innovatie
uitmuntendheid
leren-en-onderwijs
respect
milieu-impact
Onze hubs
onze-hubs-verenigd-koninkrijk

UNITED KINGDOM

onze-hubs-verenigde-staten

UNITED STATES

onze-hubs-Duitsland

GERMANY

onze-hubs-spanje

SPAIN

onze-hubs-meer

MEER...

tesup-achtergrond

Investeer in de toekomst met TESUP

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Wij zijn 's werelds toonaangevende en snelst groeiende fabrikant van windturbines voor huishoudelijk gebruik. Maar dit is niet genoeg. Er komen nog meer baanbrekende innovaties aan. ​

Wil je deel uitmaken van iets legendarisch? Werk met ons samen en toonaangevend op het gebied van hernieuwbare energiesystemen voor huishoudens.

ev-opladen

 

TESUP-producten bieden grote kostenbesparingen voor klanten en hoge winstgevendheid voor partners.

kaart-investeren

 

We zijn de wereldleider met de grootste voetafdruk van huishoudelijke windturbines ter wereld.

duurzame-energie-investeren

 

Onze belofte is om iedereen te inspireren om duurzaam te handelen en de wereld een betere plek te maken

investeer-team

 

We hebben een dynamische en flexibele werkcultuur en een zeer getalenteerd, divers en veelzijdig team.

We zijn een groot team met leden van elk continent en elke achtergrond. We waarderen diversiteit en verschillende meningen. Het bevordert onze creativiteit.

WAAROM UNIVERSITEITEN EN BEDRIJVEN WERKEN MET TESUP?

Meer dan ooit zoeken universiteiten en grote organisaties met grote bedrijfscampussen naar manieren om duurzaam te handelen en te investeren in innovatieve duurzame energieoplossingen.

 

Velen van hen over de hele wereld hebben TESUP al gekozen als hun voorkeurspartner voor energiesysteeminstallaties en R&D-projectsamenwerkingen. We zijn er trots op de duurzaamheidsbeweging van vooruitstrevende en innovatieve spelers en onderwijsinstellingen te ondersteunen.

Partner Universiteiten
Partner bedrijven

Leer meer over innovatie bij TESUP

Bij TESUP bedenken we elke dag nieuwe innovatieve oplossingen om de wereldwijde transitie naar hernieuwbare energie te versnellen. Van het lanceren van nieuwe productmodellen tot nieuwe R&D-projecten, onze innovatie stopt nooit. Bekijk de onderstaande artikelen voor meer informatie over het nieuwste en beste van TESUP.

tesup-supercharge

"TESUP SuperCharge Remote: de ultieme draagbare energieoplossing."

13 APRIL 2023

evolutie-van-Tesup-productportfolio

"Een nooit eindigende reis: evolutie van het TESUP-productportfolio"

6 APRIL 2023

Tesup-PowerTruck

“Introductie van de meest duurzame truck tot nu toe: TESUP Power Truck!”

3 NOVEMBER 2022

Investeer in TESUP

Laten we samen bouwen aan de toekomst van hernieuwbare energie. Neem contact met ons op voor investerings- en samenwerkingsmogelijkheden.

Doe mee met de revolutie

100000-producten-verkocht

100,000+

PRODUCTEN VERKOCHT

verkoop-in-30-landen

30+

LANDEN

.

meerdere-fabrieken-in-zelfbezit

MEERDERE FABRIEKEN IN ZELFBEZIT

zonne-en-windenergie-planten

ZONNE- EN WINDENERGIE PLANTEN

geoctrooieerde-innovatie-projecten

GEOCTROOIEERDE INNOVATIE PROJECTEN

mvo-project

10+

MVO-PROJECT

.

bottom of page