wind turbine generator

TESUP's records breken: productie van meer dan 300 windturbines per dag!

Technische doorbraken in Alicante en Skopje stuwen TESUP naar nieuwe hoogten

Met de opening van onze nieuwe engineering- en productiecentra in Alicante en Skopje hebben we ons vorige record overtroffen: we produceren nu dagelijks meer dan 300 windturbines. Deze belangrijke gebeurtenis markeert een gedenkwaardige stap voorwaarts voor TESUP, vooral in de nasleep van de wereldwijde pandemie en recente conflicten wereldwijd. De innovatieve technische oplossingen van TESUP, onder leiding van onze toegewijde teams in Alicante en Skopje, hebben een cruciale rol gespeeld in deze opmerkelijke prestatie.

De impact van de pandemie en de daaropvolgende conflicten zijn wereldwijd voelbaar en veroorzaken verstoringen in verschillende sectoren. Onze inzet voor duurzame energie heeft ons echter ondanks deze uitdagingen aan het werk gehouden. Dankzij onze expertise en vastberadenheid zijn we sterker geworden door groei en vooruitgang.

Door ingenieuze verbeteringen in productieprocessen en gestroomlijnde activiteiten heeft TESUP zijn productie exponentieel verhoogd en daarmee een nieuwe industriestandaard gezet.

De betekenis van onze prestatie gaat verder dan louter cijfers. Elke geproduceerde windturbine vertegenwoordigt een stap dichter bij een groenere toekomst, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd en de negatieve gevolgen van de klimaatverandering worden verzacht. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling, strategische samenwerkingen en toewijding aan kwaliteit streeft TESUP ernaar het succes voort te zetten en een betere, schonere en welvarender toekomst voor iedereen vorm te geven.