windenergy hamburg

Windenergie Hamburg

Onze ambitieuze plannen voor een windturbine in ieder huis komen nog dichterbij na wat we zagen bij Wind Energy Hamburg. De mensheid betreedt een nieuw tijdperk waarin windenergie een van de sleutelrollen zal spelen.

Vorige week vrijdag bezocht ons team WindEnergy Hamburg, een internationale tentoonstelling over windenergie, die elke twee jaar plaatsvindt op het grondgebied van de Hamburg Exhibition and Congress en wordt beschouwd als 's werelds toonaangevende tentoonstelling van de windenergie-industrie.

De tentoonstelling eindigde vrijdag met een zeer optimistische noot die de hele windenergie- en waterstofproductie-industrie doordringt.

De omvang van de beurs is indrukwekkend: ruim 1.400 internationale exposanten en circa 30.000 bezoekers uit 92 landen.

Zelfs oliegiganten als Shell hadden hun stand op de beurs en nemen ook maatregelen om met de tijd mee te gaan, deel te nemen aan de ontwikkeling van windenergie en de nieuwste technologieën te gebruiken.

Tijdens de tentoonstelling werd ook een conferentie gehouden. Het H2 EXPO & CONFERENCE-podium werd elke dag zeer goed bezocht. De belangstelling van de deelnemers voor de discussies en lezingen van sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek over de laatste trends en de toekomst van de internationale waterstofeconomie was enorm.

Op de tweede dag van de beurs ondertekenden de waterstofnetwerken van Noord-Duitsland een samenwerkingsovereenkomst, waarin de partners zich engageerden om de reguliere samenwerking en gezamenlijke steun van de spelers in de waterstofindustrie te versterken. Voor de ontwikkeling van de waterstofeconomie op een internationale en sectoroverschrijdende markt zal H2EXPO & CONFERENCE in de toekomst elk jaar een platform bieden dat innovatiemotoren uit de politiek en het bedrijfsleven in Hamburg samenbrengt.

Bernd Aufderheide, CEO van Hamburg Messe und Congress, zei: "Na vier jaar zonder WindEnergy Hamburg zijn we erg blij met de volle beurshallen en de aanhoudend positieve sfeer. De mondiale windenergie-industrie had dringend behoefte aan een gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten ontmoeten elkaar om van gedachten te wisselen over dringende kwesties tijdens de energie- en klimaatcrisis. Het is opnieuw duidelijk geworden dat hernieuwbare energie een van de sleutels kan zijn om onze problemen op te lossen, en de H2 EXPO & CONFERENTIE is de perfecte thematische aanvulling op WindEnergy Hamburg."

 
 

De belangrijkste redenen voor het bezoek waren de grote vraag naar informatie over nieuwe producten en trends, de mogelijkheid om te communiceren, de algemene marktoriëntatie en het leggen en onderhouden van zakelijke contacten.

Onze teamleden bezochten enthousiast de beurs en verzamelden de leukste informatie en trends. Deze kennis zullen we gebruiken om onze producten te verbeteren en nog beter te maken voor onze consumenten.