vr showroom

Verbinding maken met onze klanten over de hele wereld met Virtual Reality uit Alicante en Sao Paulo

Ben je klaar om in een wereld van realtime ervaringen te duiken? Welnu, dan heten wij u graag welkom in een buitengewoon tijdperk van interactie! We verleggen de grenzen van innovatie met onze meeslepende Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) ervaringen in onze Customer Experience Centers in Alicante en São Paulo, waar u interactieve videogesprekken en ontmoetingen met onze experts kunt ervaren via hightech virtual reality .

Stel je voor dat je een wereld betreedt waar de werkelijkheid naadloos samenvloeit met virtuele rijken, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij TESUP lopen we voorop in de VR/AR-revolutie, waardoor we een revolutie teweegbrengen in de manier waarop onze klanten omgaan met producten en diensten. Voortbouwend op deze visie hebben we onze innovatieve Customer Experience-videocentra gevestigd in Alicante en São Paulo, waarmee we een nieuwe stap markeren in onze reis naar het transformeren van de manier waarop mensen technologie ervaren en ermee omgaan.

Wij bieden onze klanten transformerende ervaringen die verder gaan dan de traditionele grenzen. Met als doel de beste klanttevredenheid te bieden, bieden wij interactieve virtual reality-bijeenkomsten aan. U kunt VR-vergaderruimtes ervaren met op maat gemaakte videogesprekken door ons vriendelijke en deskundige CX-team (Amanda, Elene en Marta), opererend vanuit zowel Alicante als São Paulo. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie en expertise die in deze dynamische steden te vinden is, zijn we bereid om u een buitengewone online vergaderervaring bieden die de manier waarop u met onze producten omgaat volledig zal revolutioneren.

Met ons team van toegewijde VR/AR-experts krijgt u de kans om toegang te krijgen tot persoonlijke begeleiding en uitgebreide kennis. Door middel van realtime demonstraties bent u in staat weloverwogen beslissingen te nemen door onze producten te ervaren in virtuele omgevingen die u naar een andere dimensie brengen.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden, herdefinieer uw interactie met ons aanbod en ervaar uit de eerste hand hoe Virtual Reality de toekomst van interactie opnieuw vormgeeft, profiteer van snelle reacties, persoonlijke assistentie en een verhoogd tevredenheidsniveau dankzij onze lokale aanwezigheid.

Laten we onze relatie naar nieuwe hoogten tillen en samen de wonderen van virtual reality verkennen!