atlas wind turbine series

Maak kennis met de nieuwe TESUP ATLAS 7 en X7, 's werelds meest geprefereerde windturbines!

Er staat al een tijdje iets belangrijks in onze keuken te koken en nu is het tijd om het met jullie te delen. Maak kennis met de nieuwe ATLAS X7 en ATLAS 7! Onze ATLAS-windturbines zijn geüpgraded en zijn nu krachtiger, duurzamer, ergonomischer en stijlvoller dan ooit! Met hun nieuwe generator kunnen ze tot 7 kWh elektriciteit per uur opwekken.
TESUP ATLAS-windturbines zijn 's werelds meest geprefereerde verticale windturbines voor huishoudelijk gebruik. Als wereldleider werken we voortdurend aan de verbeteringen van onze producten, zelfs voor onze bestsellerproducten, omdat innovatie nooit stopt. Meer kracht, nieuw innovatief ontwerp en betere duurzaamheid tegen een zeer betaalbare prijs!
 
Wat is nieuw?
 
Meer vermogen, meer elektriciteit en besparing
Nieuwe ATLAS-modellen worden geleverd met een krachtigere en efficiëntere generator van 7 kW. Ze kunnen tot wel 168 kWh per dag opwekken! NIEUWE ATLAS-modellen zijn ontworpen om een ​​betere grip tussen het lichaam en de messen te bieden, zodat wanneer de messen draaien, de roterende beweging (kracht) wordt overgebracht naar de generator zonder vermogensverlies. Het maakt de ATLAS-windturbines dus efficiënter.
 
Nieuw stijlvol en ergonomisch ontwerp
De onlangs verbeterde behuizing geeft ATLAS-windturbines een modernere uitstraling en betere bescherming tegen externe factoren. Bovendien zorgt de nieuwe, coole grijze kleur ervoor dat de producten er echt cool en premium uitzien!
 
Gemakkelijkere montage
ATLAS X7 heeft een nieuw geleidingsframe waardoor de montage nog eenvoudiger wordt. Met dit nieuwe frame is het heel eenvoudig om de vleugels op één lijn te houden zodat ze op de bovenflens passen. Het enige wat u hoeft te doen is uw windturbine te monteren volgens elke stap in de gebruikershandleiding van het product. Het totale montageproces duurt slechts 30 minuten.
 
Betere duurzaamheid
Nu gebruiken we roestvrijstalen bevestigingsmiddelen op beide ATLAS-modellen voor een betere duurzaamheid.
 
Maatwerk
De nieuwe ATLAS X7 biedt u opties met 6 of 12 bladen om het aantal bladen op uw turbine aan te passen, afhankelijk van de gemiddelde windsnelheid op uw specifieke locatie.
onderdelen van de Atlas-windturbineserie
Nu kunt u genieten van het opwekken van schone energie met krachtigere, duurzamere en stijlvollere TESUP-producten. Bestel vandaag nog uw ATLAS-windturbine, de combinatie van kracht en innovatief design.