tesup customers

Krachten bundelen voor een duurzame toekomst: we vieren de 100.000ste klant van TESUP!

Bij TESUP barsten we van enthousiasme om een ​​gedenkwaardige prestatie te onthullen in onze zoektocht naar een groenere en duurzamere toekomst. Zet je schrap voor de ophef terwijl we trots onze 100.000ste klant vieren, een buitengewone mijlpaal die ons bedrijf voor duurzame energieoplossingen voor huishoudelijk gebruik naar nieuwe hoogten stuwt! Om al onze gewaardeerde klanten te bedanken, bieden we met veel plezier een korting van £ 100 aan op al onze producten van 27 juli tot 31 juli met de code “100K” . Laten we, terwijl ons hart overloopt van dankbaarheid, een reis terug in de tijd maken om herinneringen op te halen aan de uitdagingen die we hebben overwonnen en de triomfen die we hebben gedeeld.

Een mondiale voetafdruk

De vleugels van verandering van TESUP zijn naar meer dan 50 landen over de hele wereld gevlogen. Via een indrukwekkend netwerk van 29 landen met lokale websites leveren onze producten vanaf vandaag actief de elektriciteitsopwekking in meer dan 50 landen, wat ons opmerkelijke mondiale bereik en impact weerspiegelt. We hebben grenzen en oceanen doorkruist en elke hoek bereikt met onze toewijding aan het leveren van duurzame, betrouwbare en uiterst efficiënte energieoplossingen. Wij staan ​​trots schouder aan schouder met een mondiale gemeenschap die onze onwrikbare visie voor een schonere en groenere planeet deelt.

Toonaangevend: Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië

Hoewel TESUP klanten in meerdere landen bedient, is het de moeite waard om de aanzienlijke aanwezigheid van onze pioniers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te benadrukken. Deze drie landen hebben een uitzonderlijk enthousiasme en acceptatie van onze producten getoond, waardoor de weg is vrijgemaakt voor een duurzame toekomst.

1. Nederland: Nederland, bekend om zijn vooruitstrevende milieubeleid, heeft de duurzame energieoplossingen van TESUP van harte omarmd. Nederlandse huishoudens begrijpen het belang van het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Opvallend is dat Nederland 10% van de gewaardeerde klanten van TESUP vertegenwoordigt, wat hun sterke betrokkenheid bij duurzaam leven weerspiegelt.

🏡 Hierbij een oprechte reactie van één van onze klanten in Nederland:

"Ik heb onlangs de ATLAS X7-windturbine van TESUP geïnstalleerd en deze heeft mijn energiebehoeften volledig veranderd. Deze windturbine is een technisch wonder. Ik ben verbaasd over de hoeveelheid elektriciteit die hij opwekt, waardoor ik stroom kan leveren mijn huis met schone, duurzame energie.." - Erik F. uit Flevoland, NL

2. Duitsland: Als leider op het gebied van de adoptie van hernieuwbare energie is Duitsland een lichtend voorbeeld van duurzaam leven. TESUP is getuige geweest van aanzienlijke belangstelling en omzet van Duitse klanten, die de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze producten waarderen. Samen stimuleren we de transitie naar schone energie in een van de grootste economieën van Europa. Opmerkelijk is dat Duitsland 13% van de gewaardeerde klanten van TESUP vertegenwoordigt, wat hun inzet voor een groenere en duurzamere toekomst bevestigt.

🏡 Een van onze klanten uit Duitsland deelde ook zijn ervaring:

"Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over TESUP. Hun producten hebben de manier veranderd waarop ik energie opwek en verbruik. Met MAGNUM 5 heb ik windenergie kunnen gebruiken en mijn afhankelijkheid van het elektriciteitsnet aanzienlijk kunnen verminderen. Ik ben dankbaar om naast TESUP deel uit te maken van de revolutie op het gebied van hernieuwbare energie." - Lucas D. uit Thüringen, DE

3. Verenigd Koninkrijk: Het Verenigd Koninkrijk is een groot voorstander van hernieuwbare energie en heeft ambitieuze doelstellingen gesteld om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. TESUP heeft een cruciale rol gespeeld bij het ondersteunen van deze groene revolutie, door huishoudens in het hele Verenigd Koninkrijk te voorzien van toegankelijke en betaalbare duurzame energieoplossingen. Het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigt 15% van de gewaardeerde klanten van TESUP en toont hun belangrijke bijdrage aan het omarmen van schone energieoplossingen.

🏡 Laten we het verhaal horen van een TESUP-klant uit Groot-Brittannië:

"TESUP's HERA is voor mij een game-changer geweest. Het ontwerp en de prestaties maken het tot een opvallend product. Ik heb het in mijn achtertuin geïnstalleerd en het genereerde een consistente toevoer van schone energie. Het is perfect voor mijn locatie omdat de wind in mijn huis geboortestad zijn behoorlijk sterk. Het is verbazingwekkend om te zien welke positieve impact ik maak. " - David L. uit Wales, VK

Wij zijn de wereldleider met de grootste installatievoetafdruk ter wereld.

Een gemeenschap gedreven door duurzaamheid

Vanaf het begin heeft TESUP zich ingezet om huishoudens over de hele wereld te voorzien van innovatieve en betrouwbare duurzame energieoplossingen. Onze missie om de acceptatie van schone energie te bevorderen en de CO2-voetafdruk te verkleinen heeft weerklank gevonden bij een diverse gemeenschap van individuen die gepassioneerd zijn door duurzaamheid. Elke klant die zich bij onze TESUP-familie aansluit, versterkt onze collectieve toewijding aan het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties.

De kracht van samenwerking

Onze reis zou niet mogelijk zijn zonder de gezamenlijke inspanningen van onze klanten. Uw feedback, suggesties en passie voor duurzaamheid hebben een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van onze producten en diensten. Door uw gedeelde ervaringen en succesverhalen heeft u anderen geïnspireerd om hernieuwbare energie te omarmen en bij te dragen aan een schonere wereld.

De vreugde delen: video's en foto's van TESUP-klanten

Naast oprechte getuigenissen zijn onze geweldige klanten zo vriendelijk geweest om hun ervaringen te delen via video's en foto's, waarin ze laten zien hoe onze duurzame energieoplossingen hun huizen en levensstijl hebben getransformeerd. Het is hartverwarmend om getuige te zijn van de vreugde en het enthousiasme van huiseigenaren terwijl zij bijdragen aan een duurzame toekomst.

Sluit je aan bij de reis

Om onze dankbaarheid te uiten, bedanken we elke TESUP-klant hartelijk, samen met £ 100 KORTING op al onze producten met de code "100K" van 27 tot 31 juli . Uw vertrouwen, loyaliteit en toewijding hebben een belangrijke rol gespeeld bij het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal. Samen maken we een verschil en inspireren we anderen om duurzame praktijken toe te passen.

Bedankt dat u deel uitmaakt van de TESUP-reis en dat u schone energie omarmt. Laten we anderen, de volgende 100.000 klanten en daarbuiten, blijven inspireren!