Introducing the most sustainable truck to date: TESUP Power Truck!

Maak kennis met de meest duurzame vrachtwagen tot nu toe: TESUP Power Truck!

Bij TESUP bedenken we elke dag nieuwe innovatieve oplossingen om de transitie van de wereld naar hernieuwbare energie te versnellen. Duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen. En vandaag introduceren we met trots ons nieuwste designconcept: TESUP Power Truck, onze nieuwe elektrische truck vol kracht en mogelijkheden!
Stel je een wereld voor waarin elektriciteit nooit buiten bereik is en op een duurzame manier wordt opgewekt, zelfs in het geval van buitengewone gebeurtenissen of omstandigheden zoals natuurrampen, ongelukken, oorlogen of andere noodsituaties die verstoring van de energievoorziening veroorzaken. De nieuwe TESUP Power Truck is ontworpen als de nieuwe duurzame oplossing om schone energie te leveren waar en wanneer dat nodig is.
 
Landen zijn nog steeds verbonden met fossiele brandstoffen, waardoor olie, steenkool en gas worden gesubsidieerd, wat luchtvervuiling en de opwarming van de aarde veroorzaakt. De Power Truck is een ander innovatief ontwerp van TESUP om individuen, organisaties en overheden te helpen de uitstoot te verminderen en ergere gebeurtenissen te voorkomen. Het combineert onze energieopwekkings- en opslagproducten met een volledig elektrische vrachtwagen als platform, waardoor onze oplossing 100% zelfvoorzienend en mobiel is. Wind en zon zijn alles wat deze intelligente truck nodig heeft.
 
In TESUP Power Truck zijn onze krachtigste windturbines en flexibele zonnepanelen verbonden met een enorme Li-on-batterij van 500 kWh om energie op te wekken en op te slaan die elektriciteit kan leveren aan huizen, dorpen, ziekenhuizen, concertzalen en andere plaatsen waar een grote energiebehoefte aanwezig is. bron nodig.
 
Onze nieuwe futuristische oplossing om geld te besparen, uw ecologische voetafdruk te verkleinen en u voor te bereiden op mogelijke stroomuitval in de nabije toekomst.
De Amerikaanse Federal Emergency Management Agency, FEMA en enkele van de meest ontwikkelde legers ter wereld zijn met TESUP al overgestapt op duurzame energie. U en uw organisaties kunnen aan deze verandering deelnemen en ook de aarde helpen redden.
Blijf op de hoogte, er volgt meer over TESUP Power Truck en onze nieuwe innovatieve producten!