ev charging

Opladen van elektrische voertuigen met TESUP-turbines!

Een nieuw transporttijdperk breekt aan. Landen en bedrijven over de hele wereld zijn in een race om de huidige voertuigen op fossiele brandstoffen te vervangen door schonere alternatieven. De energiebron die klaar is om de plaats van de verbrandingsmotor in te nemen, zoals het populairst, zijn elektrische voertuigen op batterijen.
Geweldig! U zegt dat er in de loop der jaren veel minder vervuiling door auto's zal worden uitgestoten, waardoor de impact van persoonlijk vervoer op het milieu wordt verminderd. Helaas is het niet zo eenvoudig. Elektrische voertuigen zijn slechts zo schoon als hun elektriciteitsbron. Als de elektriciteit waarmee u uw elektrische voertuig oplaadt bijvoorbeeld wordt opgewekt in een kolencentrale, wordt er veel schadelijke uitstoot gegenereerd om uw voertuig van stroom te voorzien.
Dit is waar TESUP-turbines in beeld komen! Door gebruik te maken van de kracht van de wind komen er geen emissies vrij bij het opwekken van elektriciteit. Van TESUP-turbine-energieopwekking een schone, groene energiebron maken. Zo kunt u uw elektrische auto emissievrij gebruiken!
 
Bovendien heeft TESUP een reeks elektrische beheersystemen, waaronder een onlangs verbeterde laadcontroller, om u te helpen uw elektriciteit te beheren en goed te combineren met uw TESUP-turbine.
 
Welke apparatuur je nodig hebt om jouw elektrische auto succesvol op te laden, zie je in onderstaande video! Voor deze opstelling hoeft u alleen maar een laadregelaar op uw turbine aan te sluiten, gevolgd door een netomvormer, zodat uw stroom via het elektriciteitsnet naar uw elektrische voertuig kan worden overgedragen!