tesup product portfolio

Een nooit eindigende reis: evolutie van het TESUP-productportfolio

TESUP is een toonaangevende leverancier in de sector van hernieuwbare energie, met een niet aflatende focus op het leveren van kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We bieden een assortiment duurzame energieproducten van superieure kwaliteit die efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, waardoor we de voorkeurskeuze zijn van klanten over de hele wereld.
Sinds onze oprichting in 2016 in Groot-Brittannië hebben we veel successen geboekt en veel innovatieve producten geïntroduceerd - stuk voor stuk de nieuwste innovatie in hun categorie. Vandaag willen we u graag meenemen op onze evolutiereis naar het productportfolio.
Onze toewijding aan voortdurende vooruitgang en innovatie wordt weerspiegeld in ons team van ervaren ingenieurs en technici, die ernaar streven innovatieve duurzame energieoplossingen te ontwikkelen. Met behulp van de nieuwste ontwerp- en simulatiesoftware optimaliseren we onze producten voor prestaties en efficiëntie, waardoor we ervoor zorgen dat TESUP-producten altijd vooroplopen in de branche.
Onze productlijn evolueert en breidt voortdurend uit, met een focus op het verbeteren van bestaande producten en het opnemen van de nieuwste technologie in onze ontwerpen. Onze reis begon met de productie van de ATLAS 2.0-windturbine, die een vermogen had van 2 kW en was ontworpen voor kracht en energie-efficiëntie. Het ATLAS 2.0-model werd later geüpgraded, met een groter onderlichaam en een versnellingssysteem.
Het volgende product dat we introduceerden waren de laadregelaars, ontworpen om de spanning en stroom van windturbines en zonnepanelen te regelen, en het opladen van batterijen en omvormers te regelen. Deze controllers zijn ideaal voor gebruik met windturbines en kunnen een vermogen tot 5 kW aan. Vervolgens introduceerden we ons innovatieve flexibele zonnepaneel, een lichtgewicht, draagbaar en zeer efficiënt zonnepaneel dat kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder kamperen, varen en buitenactiviteiten.
We hebben onze reis voortgezet met de Atlas X-windturbine - als resultaat van onze klantgerichtheid en voortdurende innovatie. Het is ontworpen om robuuster en efficiënter te zijn dan ATLAS 2.0. Het had een nieuw bladontwerp, een grotere rotordiameter en een krachtigere generator.
Wat de evolutie van onze horizontale turbines betreft, hebben we eerst MAGNUM 5 geïntroduceerd, die meer vermogen levert dan onze vorige modellen, met een driebladig ontwerp dat de efficiëntie en prestaties verhoogt, waardoor het de meest populaire horizontale windturbine op de markt is. Onze MasterX-windturbine is een andere krachtige turbine die is ontworpen voor commerciële en industriële toepassingen, met een vermogen van 1 kW en de mogelijkheid om stroom te genereren bij lage windsnelheden. Het opnieuw ontworpen bladontwerp maakt hem stiller dan veel andere windturbines, en hij begint te draaien bij windsnelheden zo laag als 3 m/s.
We zijn doorgegaan met het upgraden van onze ATLAS-serie, waarbij de ATLAS 4.0-windturbine is voorzien van geavanceerde technologie die de prestaties en efficiëntie verbetert. We hebben ook de Home Energy Unit geïntroduceerd, een compact en draagbaar systeem dat is ontworpen voor mensen die onderweg stroom willen opwekken, ideaal voor kamperen, camperreizen of andere buitenactiviteiten.
Onze Irrigation Energy Unit was een ander innovatief product, perfect voor gebruik in gebieden zonder elektriciteitsleidingen. Het was eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met zowel zonnepanelen als windturbines. De DC-pomp kon water zuigen vanaf een diepte van 20 meter en kon tot een totale afstand van 60 meter pompen.
Momenteel zijn de ATLAS 7- en X7-modellen de nieuwste innovaties in onze ATLAS-serie. Ze worden geleverd met een compleet ander onderlichaamontwerp, een maximaal generatorvermogen van 7 kW, een hoger rendement en een modernere look en feel. Naast de nieuwe ATLAS-serie hebben we onlangs de nieuwe Hera Wind Pro geïntroduceerd, onze meest geavanceerde en krachtige windturbine. Het beschikt over een uniek bladontwerp dat geluid en trillingen vermindert. Hij kan op zichzelf een stroomopwekking van 7 kW leveren, voldoet aan de dagelijkse elektriciteitsbehoeften van huishoudens en heeft minder impact op het milieu dankzij de tweebladige vorm die met minder materiaal is geproduceerd.
Zoals u kunt zien, stoppen de evolutie en innovatie van onze portfolio nooit. Bij TESUP streven we ernaar om onze klanten superieure kwaliteit, innovatieve en technologisch geavanceerde producten te leveren. Onze reis tot nu toe is vol prestaties geweest en we zullen de grenzen van innovatie blijven verleggen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.