manufacturing

Verdubbeld productiepersoneel

Tesup heeft deze maand zijn productiepersoneel internationaal verdubbeld om onze grotere doelen te bereiken!

De snelle groei van zonne- en windenergie in de afgelopen jaren heeft hoop gegeven aan de internationale inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen en de gevaarlijkste gevolgen van de klimaatverandering te beperken. In deze snelle groei van zonne- en windenergie neemt TESUP actief deel door ons productiepersoneel internationaal te verdubbelen.

VN-secretaris-generaal Antonio Guterres merkte op: “Hernieuwbare energietechnologieën zoals wind- en zonne-energie bestaan ​​al, en zijn in de meeste gevallen goedkoper dan steenkool en andere fossiele brandstoffen. Nu moeten we ze dringend, op grote schaal en snel aan het werk zetten. “En zo groeit TESUP.

Kunt u zich voorstellen dat zonne- en windenergie samen in 2010 amper 1,7% van de elektriciteitsproductie in de wereld voor hun rekening namen? Het is vorig jaar gestegen tot 8,7%, veel meer dan aanvankelijk werd verwacht door populaire energiemodellen. Zo voorspelde het Internationaal Energieagentschap in 2012 dat de wereld in 2030 550 terrawattuur zonne-energie zal produceren, maar die voorspelling werd al in 2018 overtroffen.

We zouden verbaasd zijn om te zien hoeveel de kosten van hernieuwbare energie zijn gedaald en hoe de jaarlijkse inzet is verdubbeld als we terug in de tijd zouden kunnen reizen naar tien jaar geleden.

Zullen we in 2030 of 2050 nog steeds zo verrast zijn? Afhankelijk van wat we meteen doen. Daarom neemt TESUP altijd beslissingen en handelt wij verstandig en gaat mee met de tijd. Ons antwoord op de realiteit van vandaag is het vergroten van onze capaciteit en het verhogen van de productie, zodat iedereen hernieuwbare energie kan gebruiken, waardoor geld wordt bespaard en de wereld kan worden gered.

Na in 2017 aan de slag te zijn gegaan, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, de grootste fabrikant van huishoudelijke windturbines en flexibele zonnepanelen ter wereld. Met het hoofdkantoor en management in Engeland en Californië hebben we lokale bedrijven over de hele wereld en levering de volgende dag in 30 landen vanaf 2022. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL, enz...

De Russische invasie in Oekraïne en de ongekende mondiale energiecrisis die daardoor werd veroorzaakt, hebben ons ertoe aangezet nog effectiever op te treden dan we tot op de dag van vandaag hebben gedaan. Tesup breidt haar capaciteit uit en nu zullen onze producten ook in Engeland geproduceerd worden. Onze klanten krijgen een nog snellere levering en ons doel van Tesup duurzame energie in elk huis is nu nog dichterbij.

Ook u kunt nu de stap zetten naar een duurzame toekomst voor uw woning en onze producten bestellen.