tesup products and achievements

De prestaties van TESUP in het eerste kwartaal geven vorm aan de toekomst van hernieuwbare energie

Bent u klaar om te horen over de fantastische prestaties en resultaten van TESUP in het eerste kwartaal van 2023? We hebben ons best gedaan om een ​​positieve impact op de wereld te maken, en we hebben fantastisch nieuws om te delen. De prestaties van TESUP in het eerste kwartaal zijn een bewijs van de kracht van innovatie, doorzettingsvermogen en bedrijfsverantwoordelijkheid.

Allereerst de windturbines van TESUP. Onlangs hebben wij de Hera Wind Pro geïntroduceerd, onze nieuwste windturbine. Hera is ontworpen om efficiënt, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk te zijn, en kan voldoende elektriciteit produceren om een ​​heel huishouden van stroom te voorzien. Ondertussen is onze ATLAS-windturbineserie bijgewerkt met nieuwe functies zoals een krachtigere generator, betere duurzaamheid en aanpassingsmogelijkheden.

De toewijding van TESUP aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot de oprichting van TESUP SuperCharge Remote. Deze mobiele batterij kan worden aangesloten op elektrische auto's voor extra kilometers, of op gewone auto's als aparte energievoorziening voor elektriciteit en verwarming in rampgebieden. Het is veelzijdig, krachtig en ontworpen voor gebruik in verschillende omgevingen en situaties. Met deze innovatie draagt ​​TESUP bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor iedereen.

Bovendien heeft TESUP de aanbesteding gewonnen voor een zonne-energiecentraleproject met een geïnstalleerd capaciteitsplan van 60 MW. Dit project vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in onze reis naar een duurzamere toekomst, niet alleen voor de opwekking van productie-energie en het ondersteunen van de overheden met elektriciteitsproductie, maar ook voor vele andere voordelen voor het milieu en de gemeenschap. Ons team is hard bezig met het ontwerpen en implementeren van de zonne-energiecentrale, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologie en best practices om de efficiëntie en betrouwbaarheid ervan te garanderen.

Om onze klanten en partners beter van dienst te zijn, hebben we onze wereldwijde aanwezigheid uitgebreid met nieuwe locaties en regionale hubs in Alicante en Macedonië. Deze nieuwe faciliteiten stellen ons in staat onze klanten over de hele wereld sneller en efficiënter van dienst te zijn.

Bij TESUP geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen en iets teruggeven aan de gemeenschap. Daarom zijn we er trots op dat we de Kerem Gonlum Basketball Academy steunen en financiële hulp en windturbines bieden aan aardbevingsgebieden.

TESUP heeft ook vooruitgang geboekt in de digitale revolutie, met de lancering van de TESUP-app en de upgrades ervan, de komende virtuele TESUP-showroom en de opening van een bedrijf voor digitale oplossingen. Deze digitale oplossingen zullen het voor klanten gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot hun hernieuwbare systemen en deze te monitoren, wat verder bijdraagt ​​aan het doel van TESUP: een schonere en duurzamere toekomst.

Deze prestaties zijn nog maar het begin van wat TESUP voor de toekomst in petto heeft. Met onze niet-aflatende toewijding aan innovatie, duurzaamheid en bedrijfsverantwoordelijkheid geven we vorm aan de toekomst van hernieuwbare energie en zetten we een nieuwe standaard voor uitmuntendheid in de industrie. We kunnen niet wachten om te zien wat TESUP hierna zal bereiken, aangezien het een positieve impact op de wereld blijft maken.