Corporate Responsibility at TESUP

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij TESUP

In een tijdperk waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker wordt, onderscheidt TESUP zich als een lichtend voorbeeld van een bedrijf dat de verbetering van de maatschappij en het milieu centraal stelt in zijn bedrijfspraktijken. De toewijding van TESUP aan maatschappelijk verantwoord ondernemen strekt zich uit tot verschillende initiatieven over de hele wereld, waaronder het bieden van hulp tijdens noodsituaties, het ondersteunen van sportacademies en het stimuleren van duurzaamheidsprojecten in Afrika. Met een focus op duurzaamheid, onderwijs en innovatie draagt ​​TESUP actief bij aan een groenere en meer inclusieve toekomst.

Ondersteuning van UNICEF: Hulp in noodsituaties

De toewijding van TESUP aan maatschappelijk verantwoord ondernemen reikt verder dan onderwijs op het gebied van hernieuwbare energie. Wij ondersteunen actief het werk van UNICEF in noodsituaties en humanitaire contexten over de hele wereld. Met een focus op kinderen die het meest getroffen worden door conflicten en rampen, streven wij ernaar levensreddende ondersteuning te bieden tijdens crises. Door UNICEF te steunen, tonen we onze toewijding aan het helpen van de meest kwetsbare kinderen over de hele wereld.

Kinderen empoweren: onderwijs en hernieuwbare energie

Als TESUP erkennen we dat het voorlichten van kinderen over hernieuwbare energie cruciaal is voor het vormgeven van hun waarden en het inspireren van hen om duurzame keuzes te maken. Door projecten op het gebied van sociale verantwoordelijkheid te financieren en zonnepanelen te leveren aan scholen zoals de Vineyard School in Engeland, bieden we praktische ervaringen en laten we kinderen de voordelen van hernieuwbare energie zien. Door te investeren in het onderwijs van kinderen voedt TESUP een generatie die waarde hecht aan en actief deelneemt aan de transitie naar schonere energiebronnen. We begrijpen ook het belang van sport in de ontwikkeling van jonge individuen. Door de Kerem Gonlum Basketball Academy in Londen te ondersteunen, investeert TESUP in de toekomst van de sport en koestert het de talenten van jonge atleten. Via dit partnerschap tonen we onze toewijding aan het versterken van de jeugd en het bevorderen van fysiek en mentaal welzijn door middel van sport.

Hulp voor hernieuwbare energie: het verstrekken van windturbines in aardbevingsgebieden

TESUP gaat verder dan financiële bijdragen en breidt steun uit naar gebieden die getroffen zijn door natuurrampen. Door windturbines te leveren aan aardbevingsgebieden helpen we bij het herstel van de energie-infrastructuur en faciliteren we een groener herstelproces. Dit initiatief toont onze inzet om onze expertise op het gebied van hernieuwbare energie in te zetten om gemeenschappen in nood te helpen.

Duurzaamheidsinitiatieven: van productie tot verpakking

Bij TESUP hanteren we een alomvattende benadering van bedrijfsduurzaamheid binnen de eigen activiteiten. We streven er actief naar om onze impact op het milieu te minimaliseren door middel van verschillende duurzame praktijken. We vermijden niet-recyclebare materialen bij de productie en verpakking en kiezen voor dozen van multiplex in plaats van papieren dozen. Deze keuze vermindert niet alleen de hoeveelheid afval, maar biedt klanten ook herbruikbare opslagoplossingen. Bovendien vermindert onze beslissing om gebruikershandleidingen te digitaliseren via QR-codes het papierverbruik en draagt ​​het bij aan de strijd tegen ontbossing.

Intern bewustzijn en acties op het gebied van duurzaamheid

Wij begrijpen dat ondernemen van binnenuit begint. We leiden onze medewerkers actief op en moedigen ze aan om duurzame praktijken toe te passen in hun persoonlijke en professionele leven. Door duurzaamheid als een manier van leven te bevorderen, streven we ernaar een cultuur van milieubewustzijn onder onze medewerkers te creëren.

Groene bedrijfsvoering: werken aan 100% hernieuwbare energie

Wij streven ernaar om de boodschap waar te maken als het gaat om duurzame energie. Tegen eind 2024 zijn we van plan om 100% onafhankelijk te worden en ervoor te zorgen dat onze werkplaatsen en activiteiten uitsluitend worden aangedreven door groene energiebronnen. Dit ambitieuze doel weerspiegelt de toewijding van TESUP om het goede voorbeeld te geven en de transitie naar schone energie te stimuleren.

De toewijding van TESUP aan bedrijfsverantwoordelijkheid vormt een lovenswaardige standaard voor bedrijven over de hele wereld. Door onze focus op onderwijs op het gebied van hernieuwbare energie, steun voor humanitaire initiatieven, hulp in door rampen getroffen gebieden en interne duurzaamheidspraktijken, toont TESUP haar vastberadenheid om een ​​positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. Door kinderen te empoweren, duurzame projecten te ondersteunen en innovatie in de hernieuwbare energiesector te stimuleren, speelt TESUP een cruciale rol bij het vormgeven van een groenere, duurzamere toekomst voor iedereen.